קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות עסיסיות, שמנמנות וטעימות.. קציצות שילדים אוהבים וכמובן מבוגרים. ניתן לאכול אותן ככה ישר מהמחבת ואפשר להכניס אותן לכל רוטב שרוצים. הבצל המטוגן בתוך הקציצה נותן טעם מתקתק שמשדרג את הקציצה כמה דרגות למעלה 🙂

אצלי לא מתלהבים מקציצות אבל קציצות עוף כאלה אי אפשר לעמוד בפניהן..אני מכניסה אותן כל פעם לרוטב אחר וככה לא משעמם אף פעם וניתן "להחיות" אותן כל פעם מחדש. אני מכינה כמות גדולה ומחלקת בשקיות קטנות ומקפיאה, ככה אני שולפת בכל פעם שבא לנו משהו לנשנש או שאפילו באים אורחים בהפתעה, תמיד יש מה לשלוף ולארח..

קציצות עוף מטוגנות /אתי משה-חביב:

1 ק"ג חזה עוף טחון
2 ביצים
1 בצל גדול מטוגן ב 5 כפות שמן, לאחר שנהיה שקוף להוסיף לו כפית סוכר ולערבב עד השחמה קלה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
כף כוסברה קצוצה
כף שטוחה ומחוקה מלח
כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
כף שטוחה פפריקה מתוקה בשמן
כף אבקת שום או 5 שיני שום מגורדות
5 כפות פירורי לחם

קציצות עוף מטוגנות
קציצות עוף מטוגנות

הכנה-
לערבב הכל יחד. את הבצל להעביר יחד עם השמן שטוגן בו הבצל. ללוש הכל היטב.
לשים במקרר לחצי שעה.
אחרי חצי שעה להכין קציצות עם ידיים משומנות (חשוב להכין קערה קטנה עם מעט שמן וכל פעם שלוקחים קצת מהעיסה לשמן את הידיים).
לטגן בשמן שמגיע לחצי מגובה הקציצה. לטגן משני הצדדים עד השחמה. להעביר לצלחת עם נייר סופג.
יוצאים בסביבות 30 קציצות (תלוי בגודל).

טיפ לשימוש הקציצות:
ניתן להקפיא אותן כמו שהן ואז להשתמש בעת הצורך.
ניתן לאכול כך בלי רוטב.
ניתן להכניס אותן לכל רוטב שרוצים.

מתכון קציצות עוף מטוגנות
בהצלחה ובתיאבון, אתי ?

קציצות עוף מטוגנות
קציצות עוף מטוגנות
דירוג
recipe image
שם המתכון
קציצות עוף מטוגנות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 30 Review(s)

6 thoughts on “קציצות עוף מטוגנות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *