פסטה מוקפצת בטעמים משגעים

פסטה מוקפצת בטעמים משגעים, קלה להכנה, פשוטה, מהירה והכי חשוב טעימה. נראית מעולה ומרשימה מאוד שנראה כאילו עבדתם עליה קשה 🙂 לכל העסוקים, עובדים קשה, ממהרים, עייפים, רעבים, עצלנים, מיואשים וכו' המתכון הזה אידיאלי עבורכם. מומלץ.

הכל התחיל מזה שאצלי אוהבים פסטה, פסטה ברוטב עגבניות משעממת וצפויה..כמו אצל רובנו אני משערת..

לי דיי נמאס לראות את הפסטה המשעממת הזאת כמעט כל שבוע אצלי בבית והחלטתי לאתגר את החבר'ה פה ולנסות להכין פסטה (לא ויתרתי על הבסיס שהוא פסטה,שלא יאכלו אותי פה..חחח) אבל שידרגתי עם צבעים וטעמים שונים..

אז..שנמאס מהפסטה המוכרת והמשעממת ברוטב עגבניות,תמיד יש אופציות אחרות ומעניינות לכל פסטה..

שלא נדבר על זה שכל העבודה הייתה בקושי 5 דקות הכנה..;)

פסטה מוקפצת בטעמים משגעים /אתי משה-חביב:

1 חבילת פסטה (500 גרם). לבשל על פי הוראות היצרן. לסנן ולהניח בצד.
להקפיץ במחבת לפי הסדר הכתוב-
4 כפות שמן זית
חופן קשיו (כמה שנכנס לכם ביד)-אפשר קלוי ואפשר לקלות על מחבת חמה עד הזהבה קלה.
1/2 סלסלת פטריות טריות חתוכות
2 שיני שום קצוצות דק דק

2-3 עלי מנגולד/סלק (להרתיח קודם בסיר עם מים חמים ל 2 דקות,רק עד ריכוך קל מאוד,שלא יהיו רכים מידיי)
8 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
לתבל בטיפת מלח והרבה פלפל שחור גרוס
להוסיף 25 גרם חמאה. לערבב.
להכניס את הפסטה אחרי בישול וסינון נוזלים. להקפיץ הכל יחד לדקה- שתיים.
להגיש עם פרמז'ן מגורד מעל ולאכול חם..

*יכול לשמש גם כסלט פסטה חם/קר.

מתכון לפסטה מוקפצת בטעמים משגעים.
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

נכון נראה מצוין וטעים? יאללה תכינו וספרו לי איך יצא לכם..

פסטה מוקפצת בטעמים משגעים

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
פסטה מוקפצת בטעמים משגעים
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *