עוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר

רוצים להתפנק בלי ייסורי מצפון?
עוגת גבינה דלת קלוריות ועם תחליף סוכר זה בדיוק בשבילכם.. דיאטטית, ללא סוכר,ללא תחתית בצק או ביסקוויטים וללא תחתית מים בתחתית התנור.. חיים קלים 😉
אגב,היא ללא גלוטן ומתאימה גם לפסח 

עוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר /אתי משה-חביב:

מצרכים לעוגה-
6 ביצים L מופרדות לחלבונים וחלמונים
כוס תחליף סוכר "כמו סוכר"
כפית מיץ לימון טבעי
4 קופסאות גבינה לבנה 5% (כל קופסא 250 גרם)- להוציא נוזלים
כפית תמצית וניל
גרידת לימון מלימון אחד
4 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

עוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר
עוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר

הכנה:
לחמם תנור מראש לחום 200 מעלות.
להקציף חלבונים עם תחליף הסוכר וכפית מיץ לימון (הקצף מתקבל מהר יותר כאשר משתמשים בתחליף,לשים לב), להקציף לקצף יציב אך לא נוקשה מידיי.
בקערה גדולה נפרדת מערבבים במטרפה ידנית את הגבינות, החלמונים,הוניל והלימון. מערבבים היטב עד שאין גושים כלל.
מוסיפים לתערובת את הקורנפלור והאינסטנט פודינג ולערבב עד שהתערובת חלקה.
לסיום לחבר את החלבונים המוקצפים לתערובת המלאה שבקערה בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית קטנה 22 או 24 (בגלל תחליף הסוכר העוגה תצא נמוכה בתבנית גדולה) לשמן את התבנית מכל הכיוונים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 15 דקות. לאחר 15 דקות להנמיך את חום התנור ל 150 מעלות, להוציא את העוגה ולהעביר סכין בדפנות. להכניס להמשך אפייה בתנור לעוד 45 דקות.
אין צורך לשים תחתית מים בתנור ולא את העוגה באמבט מים. ואין צורך לשים תחתית בצק או ביסקוויטים.
לכבות ולהשאיר את העוגה בתנור למשך חצי שעה-שעה. לצנן על רשת בטמפרטורת החדר ולהכניס למקרר לארבע שעות לפחות לפני חיתוך ואכילה.

מתכון לעוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר.
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

2 thoughts on “עוגת גבינה דלת קלוריות ותחליף סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *