מג'דרה עדשים שחורות

מג'דרה עדשים שחורות (קוויאר)/אוראל אליהו:

כוס עדשים שחורות
4 בצלים גדולים לבנים
2 כוסות אורז יסמין
2 מקלות קינמון
כף כמון
3 עלי דפנה
כף פלפל שחור
כף מלח
4-4.5 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:
1. חותכים את הבצלים קצוץ ומטגנים בסיר רחב עם חצי כוס שמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע עמוק יפה
2. מבשלים בסיר קטן את העדשים עם 2 כוסות מים כ25 דקות
3. לוקחים 2 כפות מהבצל המטוגן ושמים בצלחת בצד,מסננים את העדשים המבושלות ומוסיפים לבצל .
4.מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים קלות
5. מוסיפים את המים הרותחים בזהירות ומורידים להבה ל20 דקות בישול ו15 דקות מכוסה
6. מוסיפים את יתרת הבצל

בתיאבון

דירוג
recipe image
שם המתכון
מג'דרה עדשים שחורות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)

2 thoughts on “מג'דרה עדשים שחורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *