טארט גבינה לפסח

טארט גבינה לפסח, עוגה קלה וטעימה, בלי הפרדות ביצים,בלי תבנית מים בתחתית ובלי מיקסר.. בלי להסתבך בכלל, לערבב הכל יחד ולתנור, לא תאמינו שהיא כשרה לפסח.

תחתית טארט פריכה, מתפוררת ונמסה בפה, ביחד עם מילוי גבינה רך וקליל, ביחד נוצרת עוגה מטריפה שכל ביס תתאהבו בה יותר, כל כך טעימה שבטעות תחשבו שאתם כבר לא בפסח.. 😉

עוגה שווה בהחלט. ממליצה לכם בחום 🙂
חג שמח חברים 

טארט גבינה לפסח
טארט גבינה לפסח

טארט גבינה לפסח /אתי משה-חביב:

לתחתית הטארט-
200 גרם קמח תופח לעוגות של פסח
100 גרם חמאה מומסת
2 ביצים m
3 כפות מלאות סוכר
ללוש את הקמח,סוכר,חמאה יחד ולסיום להוסיף את הביצים אחת אחת בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה.
לסדר את הבצק על תבנית מתאימה בגודל 24 .להדק את הבצק גם בתחתית וגם בדפנות התבנית. להכניס למקפיא להתייצבות.

למילוי גבינה-
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה 9%
2 כפות גדושות גבינת שמנת 25%
3 ביצים L (אין צורך להפריד)
3/4 חבילת אינסטנט פודינג וניל (3 כפות מלאות)
3 כפות מלאות קורנפלור
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
גרידת לימון מחצי לימון.

הכנה: 
לערבב במטרפה ידנית את כל הגבינות, להוסיף את הסוכר,סוכר וניל,גרידת לימון ולערבב, להוסיף אינסטנט פודינג וקורנפלור ולערבב היטב עד שאין גושים. לסיום להכניס את הביצים אחת אחת.לערבב היטב בין ביצה לביצה.
להעביר את המילוי על תחתית הטארט הקפואה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך שעה ועשרים לאחר שעה ועשרים לכבות את התנור ולתת לעוגה לנוח לעוד חצי שעה בתוך התנור בלי לפתוח את דלת התנור.
לקרר לפני שחותכים.

מתכון טארט גבינה לפסח
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

טארט גבינה לפסח
טארט גבינה לפסח
טארט גבינה לפסח
דירוג
recipe image
שם המתכון
טארט גבינה לפסח
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

2 thoughts on “טארט גבינה לפסח

  1. נראית עוגה מעולה
    אנחנו לא משתמשים בקורנפלור בפסח(אשכנזים…קטניות…)
    איזה תחליף אפשר במקום?
    קמח תפוחי אדמה יעשה את העבודה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *