עוגת שמרים במילוי שוקולד ודובדבן / אוראל אליהו

חברים במטבח – אוראל אליהו עם מתכון ל- עוגת שמרים במילוי שוקולד ודובדבן.

עוגת שמרים במילוי שוקולד מריר וליקר דובדבנים / אוראל אליהו

• 550 גרם קמח
• 120 גרם סוכר
• 140 גרם חמאה
• 3 ביצים
• 30 גרם שמרים לחים
• 5 גרם גלוטן
• קורט וניל
• 10 גרם מלח
• 150 – 220 סמ"ק חלב

למילוי:

• 300 גרם קקאו
• 150 גרם סוכר
• 100 גרם דבש
• קורט וניל
• 50 סמק ליקר דובדבנים
• קורט מלח
• 100 גרם חמאה
• 120 סמק שמנת מתוקה

עוגת שמרים שוקולד לבן אוראל אליהו
אופן הכנה

בצק שמרים בסיסי ,לישה של 10 דקות מהירות בינונית התפחה של 40 דקות ,הוצאת אוויר מחלקים לשלושה כדורים שווים ושוב התפחה של 40 דקות, בעזרת מערוך צרדדים כל כדור לעלה מלבני ומורחים שליש מהמילוי שאותו הכנו מראש , ממיסים חמאה ושמנת עם סוכר ודבש עד לרתיחה ומוסיפים את הקקאו והמלח ,תוך כדי ערבוב טוב לתערובת חלקה שמים את הליקר דובדבנים ומקררים בעזרת פלטה ומניחים בתבנית אינגליש קייק להתפחה של 40 דקות, מורחים בביצה מהולה במעט חלב ומברישים ,אופים ב200 מעלות כ20 דקות , שמתקרר מפזרים אבקת סוכר

עוגת שמרים במילוי שוקולד מריר וליקר דובדבנים | אוראל אליהו | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת שמרים במילוי שוקולד ודובדבן / אוראל אליהו
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *