עוגת שזיפים / מזל גרשון

עוגת שזיפים – מתכון.

עוגת שזיפים / מזל גרשון:

4-5 שזפים חתוכים לרבעים כל רבע לחתוך לרוחב כמו לסלט לא  קטנים מדי.
להשרות ב2 כפות סוכר חום.

מצרכים לעוגה.
3 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
חצי כוס שמן
1  כוס יוגורט
2 כפות אינסטנט וניל
רבע כפית קינמון
2 כוסות קמח תופח.

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר ולהוסיף את הזמן לאט לאט ולהמשיך להקציף להוסיף את היוגורט ולערבב להוסיף את האינסטנט וקינמון ולערבב ובסוף להוסיף את הקמח ולערבב מעט עד שהקמח נבלע בתערובת ולא יותר.
להוסיף את ה שזפים לתערובת ולערבב בתנועות קיפול עדינות.
לשטח את התערובת בתבנית משומנת היטב לעצב עם שזפים נוספים מעל העוגה  ולאפות בחום של 180 מעלות עד להתיצבות מלאה של העוגה בערך 40 דקות.
לצנן לפדר באבקת סוכר ולהגיש.
טעים מאוד ומומלץ
באהבה ממני מזל גרשון.

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת שזיפים
תאריך פרסום
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *