שמרים ריקוטה / אוראל אליהו

שמרים ריקוטה / אוראל אליהו:

קילו קמח

50 גרם שמרים לחים

60 גרם סוכר

40 גרם דבש/סוכר אינוורטי

180 גרם חמאה

2 ביצים M

6 גרם גלוטן

20 גרם מלח

-300- 250סמ"ק חלב(או מים)

למילוי ריקוטה: (רולדה אחת)

300 גרם ריקוטה

2 חלמונים

20 גרם קורנפלור

80 גרם אבקת סוכר

10 גרם מחית וניל

אופן הכנה:

בצק שמרים בסיסי , לישה במיקסר 7-8 דקות ,התחלה מהירות איטית לאחר מכן להגביר מהירות לבנונית , מנוחה של 40 דקות בחוץ , לחלק את הבצק ל4 ולתת לבצק עוד זמן תפיחה של חצי שעה לערבב את כל חומרי המילוי ,לפתוח בצק לעלה של חצי סנטימטר ולשים לאורך הבצק את הגבינה (ולא למרוח על כל שטח הבצק) , להכניס קצוות בצק פנימה ולגלגל לרולדה, למרוח בביצה … נותנים לרולדות התפחה 25-30 דקות , ואופים ב190 -20-25 דקות …

דירוג
recipe image
שם המתכון
שמרים ריקוטה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *