קציצות עסיסיות של חזה עוף וירקות

קציצות עסיסיות של חזה עוף וירקות , שמנמנות ורכות. אין בהן ביצים או פירורי לחם. קלות להכנה וילדים טורפים אותן כמו לחמניות חמות .

ניתן להכין (לטגן) ולהקפיא. חשוב ללוש את העיסה היטב ולתת לעיסה מנוחה של 10 דקות על מנת שהטעמים יתמזגו. את הקציצות לטגן על אש בינונית ולא על אש גבוהה מידיי.

תקחו בחשבון שלא תצליחו שלא לזלול ישירות מהטיגון כי אלה קציצות כל כך ממכרות וטעימות.

כדי לראות את סירטון הכנת קציצות העוף עם הירקות (ולעוד סירטונים רבים) כנסו אליי לאינסטגרם בקישור הזה: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

 

קציצות עסיסיות של חזה עוף וירקות/קראנצ'ית:

מה צריך?
300 גרם חזה עוף טחון
3 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים
1 בטטה בינונית מגורדת
2 בצלים חתוכים דק או מגורדים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח- לפי הטעם
פלפל שחור-לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כמון או ראס אל חנות (מה שאתם אוהבים)
2 כפות שמן זית

לטיגון:
שמן

הכנה:
לשים את כל חומרי העיסה בקערה וללוש היטב (מה שמגורד, לסחוט מנוזלים). ללוש עד קבלת עיסה חלקה ואחידה. לכסות את הקערה ולתת מנוחה של 10-15 דקות לספיגת טעמים.
לשמן ידיים ולהכין קציצות מהעיסה, להעביר למחבת עמוקה עם שמן לטיגון (אין צורך בהרבה שמן, שיגיע במקסימום לגובה חצי מהקציצה). לטגן משני הצדדים על חום בינוני (לא גבוה) עד הזהבה.
להוציא ולהניח על נייר סופג.
לזלול בהנאה .
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
קציצות עסיסיות של חזה עוף וירקות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *