עוגת שייש פרווה/כרמית דהאן
כוס מידה
4 ביצים
כוס שמן
כוס קרם קוקוס
3/4 כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח תופח
כף תמצית וניל
לשוקולד
100 גרם שוקולד מריר
כף שמן
מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך 8עד 10 דקות למרקם מוס מנמיכים אתה המיקסר
ומוסיפים את השמן לאט לאט
ואת הקרם קוקוס ותמצית הוניל
מוסיפים את הקמח מערבבים עד לאיחוד
על בן מארי ממיסים שוקולד עם שמן
כשהשוקולד נמס מערבבים 1/4 מכמות הבלילה לשוקולד המומס ומערבבים היטב
שופכים את הבלילה הלבנה לתבניות אינגלייש קייק מושמנות מוסיפים את הבלילה של השוקולד ועם סכין יוצרים מראה משוייש
אופים בחום של 180 מעלות בין 30 ל 400 דקות עד שקיסם שמכניסים יוצא עם מעט פירורים לחיים
בהצלחה
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגת שייש פרווה
תאריך פרסום
זמן הכנה