"עוגת" כרשה במילוי אורז ודברים טובים

עוגת כרשה במילוי אורז ודברים טובים, כל ביס גן עדן של ממש. מנה צמחונית,טבעונית ועשירה כל כך בטעמים. באמת שלא אכלתם משהו כזה.

מנה קלה שעושה שואו בכל מקום שתביאו אותה, נראית מעולה והטעם מטורף.

בקיצור, תכינו דחוף.

כדי לראות את סירטון הכנת עוגת הכרשה במילוי אורז ודברים טובים ולעוד סירטונים רבים ואחרים, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

"עוגת" כרשה במילוי אורז ודברים טובים/קראנצ'ית:

מה צריך?
3 כרישות עבות- החלק הלבן
למילוי:
כוס אורז מושרה במים חמים,כחצי שעה.
1 גזר מגורד בחלק הדק של הפומפייה
3 כפות מלאות פטרוזיליה קצוצה
חופן חמוציות- לקצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
1 עגבניה גדולה מגורדת
חופן צנוברים

לרוטב:
2 כוסות מים חמים
כפית מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
כף מלאה וגדושה של סילאן
6 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כפית כורכום

לקישוט:
צנוברים
גרגירי רימון
פטרוזיליה קצוצה

הכנה:
להשתמש בחלק הלבן של הכרשה, לחתוך לחצי. כל חצי לחרוץ לאורך עד המרכז. להעביר את כל מה שחתכנו לסיר עם מים רותחים ולבשל דקה-שתיים. להוציא למסננת.

הכנת המילוי:
לערבב הכל יחד.

הכנת הרוטב:
לערבב הכל יחד בצלוחית/קערה.

הרכבת המנה:
לסדר בתבנית חצי מעלי הכרשה הרכים, לרפד את כל התחתית ולהוציא חלק החוצה לשוליים.
לשפוך את המילוי על התחתית ומעל המילוי להניח עוד עלי כרשה רכים ולסגור מהצדדים את עלי הכרשה כלפי פנים.
לשפוך את הרוטב מעל הכל, לכסות בנייר אפיה וגם נייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לכשעה.
להוציא ולקשט עם רימונים/ פטרוזיליה קצוצה/ צנוברים קלויים.

לזלול בהנאה
תהנו וספרו לנו איך יצא
בהצלחה ובתיאבון, אתי וורד.

דירוג
recipe image
שם המתכון
"עוגת" כרשה במילוי אורז ודברים טובים
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *