נאגטס עוף בתנור

נאגטס עוף בתנור, קריספי מבחוץ ורך מבפנים. נאגטס עוף בתנור של קראנצ'ית. הפעם בלי רגשות אשמה של טיגון ולכלוך..חחח… בעיקר הלכלוך של הטיגון מפריע לי והריח שנדבק, חוץ מזה אין על אוכל מטוגן…חחח… הפעם הלכתי על הגירסה האפויה, גם יותר מהיר וגם בריא. יוצאים נאגטסים עסיסיים מבפנים וקראנצ'ים מבחוץ, סופר מוצלחים. ילדים עפים על זה.

נכון, יש כמה שלבים שצריכים לעשות כדי להגיע למרקם של הנאגטס השווה הזה, אבל בהחלט שאפשר להכין אותם מראש ולהקפיא, לפני האפיה כמובן. ברגע שאופים מומלץ לאכול אותם טריים, אני חושבת שהם הרבה יותר מוצלחים כשהם טריים ולא כמה שעות או יום למחרת, אבל זה עניין של טעם כמובן.

בקיצור, תכינו ותהנו.

ואל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם כדי לראות את הסירטונים שלי, כמו הכנת הנאגטס הזה למשל, ממש כאן בקישור: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

מצפה אותם ב 3 שלבים
מעבירה למגש מרוסס בתרסיס שמן
מוכנים וטעימים
אל תשכחו לטבול בקטשופ 🙂

נאגטס עוף בתנור/קראנצ'ית:

מה צריך?
500 גרם חזה עוף טחון
2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות מנוזלים (אם אין אז 3 כפות קמח או פירורי לחם)
כפית אבקת שום
כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה או פפריקה מעושנת (לא חייב אם לא רוצים צבע אדום בעיסה)

לציפוי:
1/2 כוס קמח+כפית אבקת אפיה
כוס פירורי לחם
2 ביצים+פטרוזיליה יבשה+מלח+ פלפל

הכנה:
הכנת הציפוי:
להכין 3 צלוחיות-
1. צלוחית של קמח,
2. צלוחית של פירורי לחם,
3. צלוחית של ביצה מתובלת בפטרוזיליה יבשה,מלח ופלפל.

הכנת המילוי:
בקערה ללוש עם הידיים הכל יחד עד למרקם אחיד. לסדר על תבנית עם נייר אפיה משומן מעט בצורה של נאגטס (אפשר מרושל, אפשר עגול אפשר ריבוע,איזה צורה שתבחרו), להכניס למקפיא להתייצבות ל 10 דקות.
להוציא ולטבול בסדר הזה- קמח, ביצה מתובלת ופירורי לחם. לסדר את כולם על המגש המשומן, לזלף מעל מעט שמן ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד השחמה קלה, כ 20 דקות.
לאכול חם וטרי בלבד.

מתכון נאגטס עוף בתנור
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
נאגטס עוף בתנור
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *