מג'דרה עדשים שחורות (קוויאר)/אוראל אליהו:
כוס עדשים שחורות
4 בצלים גדולים לבנים
2 כוסות אורז יסמין
2 מקלות קינמון
כף כמון
3 עלי דפנה
כף פלפל שחור
כף מלח
4-4.5 כוסות מים רותחים
אופן הכנה:
1. חותכים את הבצלים קצוץ ומטגנים בסיר רחב עם חצי כוס שמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע עמוק יפה
2. מבשלים בסיר קטן את העדשים עם 2 כוסות מים כ25 דקות
3. לוקחים 2 כפות מהבצל המטוגן ושמים בצלחת בצד,מסננים את העדשים המבושלות ומוסיפים לבצל .
4.מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים קלות
5. מוסיפים את המים הרותחים בזהירות ומורידים להבה ל20 דקות בישול ו15 דקות מכוסה
6. מוסיפים את יתרת הבצל
בתיאבון
אולי יעניין אותך
דירוג

שם המתכון
מג'דרה עדשים שחורות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע





The Best!!!!!!!!!
Thank's ☺