כדורי רפאלו

כדורי רפאלו מטריפים. אוהבי הקוקוס אתם הולכים לעוף עליהם. כתבתי לכם במתכון גירסה חלבית וגירסה פרווה לכדורי הרפאלו.

קינוח בלי קמח, בלי אפיה ,מתאים לרגישים לגלוטן, לטבעוניים, לפסח וכו'.

מתכון קל, מהיר ופשוט להכנה.  מי שאוהב קוקוס או באונטי פשוט יתמכר אליהן. שמרו לכם ותכינו.

כדי לראות את סירטון הכנת כדורי הרפאלו (ולעוד סירטונים רבים) כנסו אליי לאינסטגרם בקישור הזה: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

כדורי רפאלו / קראנצ'ית:

מה צריך?
גירסה חלבית:
1 פחית חלב מרוכז – 397 גרם
1/2 חבילת שמנת מתוקה (125 גרם)
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד לבן
3 כוסות קוקוס (300 גרם)
לערבב את החלב המרוכז והקוקוס יחד. את השמנת לחמם יחד עם החמאה והשוקולד הלבן עד המסת השוקולד למרקם חלק. לסיום לחבר את שתי התערובות.

גירסה פרווה:
500 גרם שמנת צמחית
2 כפות סוכר
1/2 אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
2 כוסות קוקוס לבן
להקציף שמנת, סוכר ופודינג וניל לקצף רך, להוסיף לסיום את הקוקוס ולקפל פנימה.

הכנה:

לצנן את התערובות למצב שנוח לגלגול. לגלגל לכדורים ולהקפיא ל 10 דקות. להוציא ולגלגל בקוקוס לבן.
ניתן להשאיר אותן ככה ללא ציפוי קוקוס.
לשמור במקפיא.
תוספות אפשריות: למלא את כדורי הרפאלו באגוז לוז או שוקולד.
ציפוי אפשרי: לגלגל ולעטוף את כדור הרפאלו בשוקולד מומס ויצרתם לעצמכם בעצם באונטי.
בהצלחה ובתיאבון, אתי ❤️

דירוג
recipe image
שם המתכון
כדורי רפאלו
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *