טארט דקואז' שקדים וקוקוס קצפת קוקוס ופירות /כרמית דהאן
לדקואז' שזה הבסיס של העוגה
5 חלבונים בטמפ החדר
3/4 כוס סוכר
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם קורנפלור
50 גרם קוקוס
מעט צבע מאכל
מחממים תנור ל160 מעלות
מתחילים להקציף את החלבונים וכשמתחילות בועות מוסיפים את הסוכר בהדרגה
מקציפים לקצף יציב מאד
מוסיפים את אבקת הסוכר
והקורנפלור ומקפלים בעדינות לתוך הקצף מוסיפים את השקדים והקוקוס ומקפלים מוסיפים מעט צבע מאכל
מעבירים את התערובת לשק זילוף
מניחים נייר אפיה על תבנית ומעל מניחים רינג בקוטר 24
לא משמנים את הרינג
מזלפים את הבסיס של הדקואז ועוד שכבה שניה בצמוד לדופן של הרינג
אופים במשך 35 דקות מצננים היטב ועם סכין חדה מפרידים מהרינג
מזלפים קצפת ומפזרים פירות
בהצלחה
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
טארט דקואוז שקדים וקוקוס
תאריך פרסום
זמן הכנה