חטיף אגוזי לוז שוקולד וטחינה

חטיף אגוזי לוז, שוקולד וטחינה בלי אפיה, בלי ביצים, בלי קמח. פשוט וקל ומקבלים קינוח מטריף של חטיף שוקולדי מענג וטעים.

קצת מזכיר את השוקולד של פעם עם אגוזי הלוז, זוכרים אותו? רק שפה יש גם טוויסט קטן של טחינה גולמית. אגב, לא אוהבים טחינה? אל תוסיפו. יוצא טעים בכל מצב.

בקיצור,תכינו ותהנו. מתאים לפסח, לרגישים לגלוטן. אפשר להכין אותו רק משוקולד מריר וקיבלתם גם קינוח פרווה וטבעוני.

כדי לראות את סירטון הכנת חטיף השוקולד לוז (ולעוד סירטונים רבים) כנסו אליי לאינסטגרם בקישור הזה: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

חטיף אגוזי לוז,שוקולד וטחינה/קראנצ'ית:

מה צריך?

170 גרם אגוזי לוז ללא קליפה

120 גרם שוקולד חלב

80 גרם שוקולד מריר

2 כפות טחינה גולמית

הכנה:

לשבור את האגוזים לחתיכות גסות, להמיס את השוקולד, לערבב יחד. לסדר ולשטח את העיסה בתבנית ,לזלף מעל טחינה גולמית.להכניס למקפיא להתייצבות.

כשמתייצב ומתקשה לחתוך לפרוסות של מלבנים או ריבועים.

ממליצה להכין את החטיף בצורה שטוחה יותר אפילו ממה שהכנתי בסירטון,יותר קל לחתוך ויותר קל לנגוס.

*לטבעוני או פרווה להמיר את שוקולד החלב לשוקולד מריר.

*לא אוהבים טחינה? אל תשימו בכלל או תמירו לממרח אגוזי לוז.

*אין לכם אגוזי לוז? תשימו כל אגוז /שקד אחר שאתם אוהבים.

בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
חטיף אגוזי לוז, שוקולד וטחינה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *